Често задавани въпроси

Как мога да получа оферта за фирмено събитие?

За да получите оферта за Ваше фирмено събитие, трябва да се свържете с нас, използвайки формата за контакти или да ни пишете на events@viptouristbg.com. Ако имате въпроси преди да изпратите своята заявка, можете да ни се обадите на телефон +359 887 970 166.

Мога ли да организирам свой собствен кетъринг?

Да, можете, но ако имате нужда от помощ, ние можем да Ви помогнем като Ви предложим някои високо качествени фирми за кетъринг , с които работим.

Как мога да направя резервация за фирмено събитие?

След като сте уточнили датата, времето, броя на участниците, местоположение и всички основни неща, свързани с Вашето събитие с наш представител, ние ще Ви изпратим договор за съвместна дейност и проформа факрура. След като се подпише договора и се получи плащането по проформа фактурата, резревацията на събитието е повтърдена.

Какво ще се случи, ако не мога да потвърдя, броят на участниците?

Изисква се 4 /четири/ работни дни предизвестие при променя броя на участниците. Ако повече участници пристигат в деня на събитието, клиентът ще получи допълнителна проформа фактура след събитието. Ако по-малко хора пристигат , от предварително заявения, ние не сме в състояние да върнем платената сума.

В случай, че трябва да анулирам фирменото събитие, какви са условията?

Свържете се с координатора на Вашето събитие веднага и изпратете писменно уведомпление. 1. При частични или пълни анулации 15 работни дни преди датата на настаняване или по- рано – без неустойка. 2. При частични анулации на под 20% от общия брой помещения – от 14 до 5 работни дни преди датата на настаняване /включително/ – без неустойка. 3. При анулации на 20% от общия брой помещения или повече – от 14 до 5 работни дни преди датата на настаняване /включително/ – неустойка в размер на 70% от стойността на първата нощувка за анулираните резервации. 4. При анулации на помещения 4 работни дни преди датата на настаняване или по-късно и в случай на непристигане на повече от 5 стаи в деня на мероприятието /„no show”/ неустойката е в размер на 100% от стойността на първата нощувка за анулираните резервации. 5. Анулации и промени по съгласувано мероприятие и подписан договор, засягащи отдел „Хранене“, могат да се правят с минимум 48 часа предизвестие, в противен случай анулираните услуги се заплащат на 100%.

Кога трябва да платя за организирането на фирмено събитие?

Организирането на фирмени събития изисква депозит от 70% от общата стойност на събитието. Депозитът следва да се плати при получаване на проформа фактура не по- късно от 2 /два/ работни дни след нейното получаване. Окончателното плащане следва да бъде направено не по- късно от 5 /пет/ работни дни преди датата на събитието. В случай, че възникнат допълнителни разходи по време на събитието, сумата за тях следва да бъде платена в рамките на 3 /три/ работни дни след приключване на събитието и след получаване на проформа фактура. Плащането може да бъде направено единствено по банков път на следната сметка: Получател Вип Турист EООД Първа Инвестиционна Банка Клон София BIC: FINVBGSF Сметка в Лева: BG66FINV91501015895070

Как мога да се запиша за предлаганите семинари?

Следвайте стъпките указани за всеки един семинар. След получаване на сумата за съответния семинар ще получите потвърждение за участие по електронен път.

Задължителна ли е предварителна регистрация?

Да, силно препоръчителна е. Срокът за записване е не по- късно от 5/пет/ работни дни преди датата на обявения семинар.

Кои са водещите на семинарите?

Водещите на нащите семинари са специалисти от страната с доказан професионален опит в своята област.

Къде мога да намеря графика с всички семинари?

Графикът със семинарите можете да намерите в страницата Календар.

Какво да направя, ако не откривам удобна за мен дата за конкретен семинар в Календара?

Ако не откривате подходяща дата за желания от Вас семинар, моля попълнете заявката на страницата Контакти.

Очакваме Вашите запитвания!

Благодарим Ви, че се свързахте с нас!

Моля, въведете име

Моля, въведете валиден имейл

Съобщението е празно