Политика за защита на личните данни

Тази политика за защита на личните данни определя как Вип Турист използва и защитава всякаква информация, която Вие предоставяте на Вип Турист, когато използвате този сайт („Сайт“). Вип Турист разбира и зачита значението на неприкосновеността на личните Ви данни.

За целите на Закона за защита на личните данни от 1998 г. („Закона“), ние, Вип Турист ЕООД, сме Контрольор на данните за сайта www.events.viptouristbg.com .

Вип Турист се ангажира да гарантира защитата на Вашите лични данни. В случай, че Ви поискаме някаква информация или когато използвате този сайт, тогава можете да бъдете сигурни, че тя ще се използва само в съответствие с настоящата политика за защитата на личните данни.

Вип Турист може да променя тази политика от време на време, като актуализира тази страница. Можете да проверявате тази страница ежедневно, за да сте сигурни, че сте информирани за съответните промени. Тази политика е в сила от 01.03.2013.

Каква информация събираме?

Можем да съберем следната информация:
• Име и длъжност;
• Данни за връзка, вклчително и имейл
• Демографкса информация като пощенски код, предпочитания и интереси;
• Друга информация свързана с клиенстки проучвания и/или оферти.

Какво правим с информацията, която събираме?

Изискваме тази информация, за да разберем Вашите нужди и да Ви осигурим с по- добро обслужване и по- специално поради следните причини:

• Водене на записи
• Можем да използваме тази информация, за да подобрим нашите продукти и услуги
• Можем периодично да Ви изпращаме промоционални имейли на адреса, който сте ни дали като Ви изпращаме иноформация за новите ни продукти, специални оферти или друг вид информация, която смятаме, че може да бъде в интерес за Вас.
• От време на време може да използваме предоставената ни информация, за да се свържем с Вас за целите на маркетингово проучване. Можем да се свържем с Вас чрез имейл, телефон, факс или пощата. Можем да използваме тази информация за подобряване на сайта според Вашите интереси.

Сигурност

Ние се ангажираме да гарантираме сигурност на личните Ви данни. За да се предотврати неоторизиран достъп или разкриване, ние сме поставили на място подходящи физически, електронни и управленски процедури за защита и сигурност на информацията, която събираме онлайн.

Как използваме „бисквитките“?

“Бисквитката” е малък файл, който иска разрешение от Вас да бъде пуснат на твърдия диск на компютъра Ви. След Вашето съгласие, файлът се добавя и „бисквитката“ помага да се анализира уеб трафика или Ви позволява да знаете, когато посещавате даден сайт. „Бисквитките“ позволяват на уеб приложенията да отговори на вас като личност. Уеб приложението може да приспособи своите действия към вашите нужди и симпатии, като събира и запаметява информация за вашите предпочитания.

Ние използваме трафик файлове, за да се определи кои страници са били използвани. Това ни помага да анализираме данните за трафика на уеб страница и да подобрим нашия сайт, за да го настроим според нуждите на клиентите ни. Ние използваме тази информация за статистически цели, за анализи и след това данните се отстранявта от системата.

„Бисквитките“ ни помагат да Ви осигурим по-добър сайт, като ни дава възможност да следим кои страници намирате за полезни и кои не. „Бисквитката“ по никакъв начин не ни дава достъп до вашия компютър или някаква информация за вас, различна от данните, които сте избрали да споделите с нас.

Можете да изберете да приемете или отхвърлите “бисквитките”. Повечето уеб браузъри автоматично приемат “бисквитки”, но обикновено можете да промените настройките на Вашия браузър, за да отхвърлите “бисквитките”, ако предпочитате. Това може да ви попречи, като се възползват пълноценно Сайта ни.

Връзки към други сайтове

Нашият сайт може да съдържа линкове към други сайтове. Въпреки това, след като веднъж сте използвали тези линкове, за да напуснете нашия сайт, трябва да отбележите, че ние нямаме никакъв контрол върху другите интернет сайтове. Ето защо, ние не можем да бъдем отговорни за защитата и поверителността на всяка информация, която предоставяте като посетите други сайтове или подобни сайтове, не са регулирани от тази политика за защита на личните данни. Трябва да бъдете внимателни и да потърсите политиката за защита на личните данни, приложими към съответните сайотве.

Контрол върху личната Ви информация

Ние няма да продаваме, разпространяваме или отдаваме вашите лични данни на трети лица, освен ако имаме Вашето разрешение или има закон, който позволява това. Ние може да използваме вашата лична информация, за да ви изпратим промоционална информация за трети страни, които смятаме, че можете да намерите за интересни, ако ни кажете, че искате това да се случи.

Ако смятате, че всяка информация, която имаме за Вас е невярна или непълна, моля пишете ни възможно най – скоро на info@viptouristbg.com . Ние незабавно ще я поправим.

Очакваме Вашите запитвания!

Благодарим Ви, че се свързахте с нас!

Моля, въведете име

Моля, въведете валиден имейл

Съобщението е празно